Select Page

El turisme nacional suposa el 57% d’ocupació hotelera

Altea ha finalitzat la segona quinzena del mes de juliol amb una ocupació hotelera del 92%, en la qual destaca el turista nacional i l’europeu. Segons les dades facilitades per la patronal hotelera HOSBEC, l’ocupació ha sigut dos punts percentuals superiors respecte al mateix període de l’any anterior. Així ho ha donat a conéixer l’edil de Turisme, Xelo González.

“La nostra localitat continua sent un destí preferent per al turista nacional i europeu. Els visitants han crescut i creixeran més en aquest mes d’agost. Estem molt contents amb l’acolliment que han tingut les visites guiades i el gran nombre de turistes que han acudit a la Tourist info”, ha comentat Xelo González, regidora de Turisme.

Amb les xifres a la mà, Altea és un dels líders del ranquin d’ocupació de la Costa Blanca en la seua segona quinzena del mes de juliol, per davant de Calp, l’Alfàs del Pi i Benidorm.

El turisme procedent d’Irlanda, amb un 7,3% d’ocupació, és el turisme estranger que més ha visitat la Vila Blanca, seguit de Bèlgica i el Regne Unit, que representen el 6,2% i 5,7% respectivament.

L’Oficina de Turisme ha registrat més de 2.300 atencions. La procedència nacional, amb 1.463 persones ateses en els punts d’informació turística, va anar principalment de la Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana, i País Basc. I la procedència internacional, amb 850 visitants atesos, va anar de França, Regne Unit i Bèlgica. El turista a Altea s’ha interessat majoritàriament per excursions per la Costa Blanca, informació local, platges, activitats culturals, festes, gastronomia i allotjament.

D’altra banda, més de 700 persones han acudit tant a la Tourist Info com el punt d’informació turística situat en el barri antic per a recollir informació de la localitat i activitats. El 74% de les persones ateses eren de procedència nacional. Rànquings nacionals en la Tourist Info: Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana, Andalusia. I rànquings estrangers: Argentina, França i Alemanya

A més, la Regidoria de Turisme també ha realitzat huit visites guiades en aquest període de temps, en les quals han participat quasi 200 persones. Aquestes visites continuen fins al pròxim 2 de setembre. Són gratuïtes i la inscripció es du a terme en la Tourist Info.

Pin It on Pinterest